Welkom

 

Kleinschalig, persoonlijk en flexibel

Omdat iedere onderneming andere wensen en behoeften heeft, kiest Elvira's Naai Atelier voor een persoonlijke benadering. Op deze manier kunnen wij u als ondernemer helpen om uw klanten nog beter en flexibeler van dienst kan zijn.

 

Kwalitatief hoogstaand

Omdat mijn bedrijf kleinschalig van opzet is, ben ik flexibel in mijn dienstverlening en kan ik u altijd een maatwerkoplossing bieden. Uiteraard lever ik kwalitatief hoogstaand werk tegen een eerlijke prijs. Ik ben met name gespecialiseerd in reparatie en maataanpassingen van kwalitatief hoogstaande confectie en handgemaakte kleding.

 

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van wat ik zoal voor u zou kunnen betekenen. Vanzelfsprekend kunt u mij ook benaderen voor werkzaamheden die niet zijn benoemd. Voor vrijblijvende informatie of een offerte kunt u contact met mij opnemen, telefonisch of per e-mail.


Modezaken:

Maataanpassingen en reparatie van zowel dames, heren en kinderkleding (confectie)kleding

 

Verzorgingshuizen / Ziekenhuizen / Instellingen:

Reparatie en maataanpassingen (ook van bedrijfskleding)

 


Openingstijden

Ik ben geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Voor u, als zakelijke klant ben ik telefonisch ook bereikbaar buiten de reguliere openingstijden.